ADAPT

Ivy Crescent

Ivy Crescent

West London Townhouse

A brick and glass linking structure ties the living areas together and lets light flood in to this west London townhouse.

Emlyn Road

Contextual extension and new garden creates elegant new family home.

Ivy Crescent

Warm Materials and use of light used in Chiswick Side Extension.

Lavender Cottages

A series of projects were undertaken to make this listed building a beautiful family home

Queens Road

A split level extension created to link this maisonette and basement flat to form a family home with interlocking spaces

Walpole Road

Complete internal renovations including loft conversion and side and rear extension transform south west London semi.

Daleham Mews

Sculptural stair used to reformat Central London mews House.

White Orchard

A radical split level extension doubles the size of the north London property.

Wood Barn

Sensitive alterations to this country property were carried out in the third project for this client.

Church Vale

A comprehensive transformation of a run down semi detached dwelling including an environmentally friendly fresh air ventilation system.

Burghley Avenue

The dramatic extension over two floors replaces a freezing conservatory and transforms the property.

Farringdon Loft

A beautiful city centre loft space was stripped right back and remodelled using the buildings existing features and adding a stunning roof terrace.

Christchurch Road

An elegant brick extension and roof level extension all created using permitted development rules.

Linkside

The introduction of a curved double height wall was used to transform this 60's bungalow.

Little Acre

A modest bungalow and garage were upgraded and combined to form a beautiful family country home in Oxfordshire.

Vanbrugh Road

Unusual corner plot and large garden prompted a complete internal remodelling and new facade.

Burlington House

A well designed side extension gained planning next to a significant church.

Mulberry House

An ugly eighties property was extended and given a facelift with a modest budget.

Sandy Lane

Outbuildings, glass links and new cladding transform this modest south west London property.

Upper Park Road

Steep topography of plot informed cantilever and split level extension to create dramatic living spaces as part of this whole house refurb.

Wimbledon Synagogue

Housed in an old theatre building. By using existing volumes and reorientation the main worship space into a beautiful new space was created with up to date services and a solar farm.

Fairfax Road

A render and timber contemporary façade articulates this 5000 sq ft family home in West London.

Home Park House

Stunning views across London and early modernist houses inspired the floating glass box of this family home.

Bedford Park House

A proposal for a complete new build to replace an exiting building used brick and cantilevers to exploit the site.

Hill House

An extensive plot in North London used the gradient to create a sweeping house half buried in the hill side.

Oakley Houses

Brick and oak frame are used to create simple but handsome new houses on a plot near Basingstoke.

Oxford Spa Barn

A green oak framed barn and unique fully glazed pool are the main features of this spa ban to an Oxfordshire house.

Stratford Apartments

Brick, timber and the neighbouring building lines are used to generate a striking façade for 32 flats.

Tring Avenue

A modern double fronted townhouse with a louvred front to let in light and provide privacy.

Woodside House

A timber clad house formed from two barn-like forms and built to passive house standards.

Caspian House

A contextual brick façade conceals a highly glazed modernist building to the rear.

Natropolis Apartments

Five flats are contained within this timber and glass terraced structure with landscaped gardens.

The Fairway

New family home informed by the local buildings and reinterpreted in a contemporary idiom.

The Orchard

A modern eco house using rammed earth walls for a secluded Oxfordshire site.

Walker House

The former dairy buildings are used as a starting point for the design of this eco house in the Surrey Hills.

Cotswolds

A house for a sensitive site in the Cotswold's which is sunk into the ground and used rural forms.

Dolphin School

A series of new buildings for the school which used a system of building which is low cost and quick to build.

Peppard House

A sensitive back garden site prompted a semi underground house that worked with the site levels.

Dorchester House

An office to residential conversion which includes a new planted wall clad pavilion to the top floor.

Mount Lodge

A dramatic beach side site carved out of the rock with a rugged modern house to blend into the cliffs.

Neighbourhood Houses

Nine new dwellings on a redundant garden centre site are clad in two types of timber.

St Nicholas Way

A proposal for a mixed use corner building in south west London.

Viking House

Planning was gained to renovate and extend this 60s office building in Hemel Hempstead.

Woodcoat Village Hall

An internal redesign and external face lift breathe new life into this community facility.